Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte sätta ord på det du har





Kan inte sätta ord på det du har

som sätter igång min Motor

Räcker med att du nuddar vid mej

med din underbara blick

Du famnar & pockar

masserar på ditt eget vis

& jag kommer som en

brandspruta

Nu är det din tur att njuta ...

Vi bara ler

över kärleken som sker.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2009-03-23 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP