Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
insikt på vägen hem från jobbet en tidig morgon/sen natt.


Där jag är

Baklänges steg
i glittrande isregn
skymning, gryning
bejakande
formar vackert vägen hem.

Tanken går mot gryningen
formar lust och liv igen
någonstans i skymningen
stannar jag och ser igen.

Visste du hur det skulle vara
om allting var perfekt
och absolut ej som jag
eller trodde du på kärleken
som bara fanns just där i skymmningen.




Övriga genrer av Emy. H
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-24 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emy. H