Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen till dig


När solen vaknat och morgonen krypit in bakom ögonlock
Du ligger på din sida av sängen och gryningen har inte hunnit ikapp dig
Du pratar i sömnen nonsens och galenskaper
Och jag tycker det låter fullkomligt logiskt

För att det är Du

Änglapappan och hårdrocksångaren




Vi är så rädda om det som är vi
Som skört glas mellan fingertoppar
Rullar vi in i våra tungor
Och sväljer vår hemlighet


Vi blir en självklarhet






Och
Världen dansar bakom mina ögon
När jag blundar blir du orange

Som vår nymålade fondvägg






Du höll mig i en panikattack
Jag hyperventilerade att jag älskar dig


Du var stark när jag behövde falla
Du var svag när jag behövde se dig gråta





Tack Du




Fri vers av Pytti
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-23 19:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det skall tålamod och kärlek till för att hålla någon i en panikattack.
2009-05-07

  blaite
Så gulligt så..haha bra så bra
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti