Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har tagit kort på termometern


Termometern

Termometern sitter utanför mitt
köksfönster

Termometern denna marsmorgon
visar - 18 grader kallt, jag öppnar dörren
ut och det känns verkligen friskt

Termometern inne visar 18 grader varmt,
så jag går till elementen och känner
de har blivit iskalla under natten så
denna underbara panna i vårat hyreshus
fungerar inte igen

Termometern utomhus ser ut att frysa

Termometern utomhus vill jag snart
ska visa lite varma grader så man vet
att det går mot vår

Termometern i vårvinternstid visar ibland
minus och ibland plus så det är verkligen
varierande grader

så en dag som denna då termometern visade
-18 grader så känns det som att jag bara
vill stanna inne och mysa under en varm
filt

090325




Fri vers av sajo
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-25 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo