Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagga min själ.

Likt hon sover så där djupt
nere vid havets dunkla blå.

Så skall jag henne vagga
jag skall se hennes dröm.

Jag skall sjunga henne
i den djupa sömn.

Finnas vid hennes skuldra
då åskan där ovan mullra.

Vara rösten hon känner
vara rösten hon lyssnar till.

Se henne vakna i gryning
se henne somna i min famn.

Och ingen skall veta mitt namn
jag skall sitta här och sjunga
vid den skymningsglada hamn.




Fri vers av Anna-Madelene
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-26 17:28



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Vackert & rofyllt.
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Madelene