Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt är över


Skymningstankar

Jag sitter här på stranden
När dagen ebbat ut
Jag tänker på det liv vi haft
Som alldeles nyss tog slut
De tankar som vi tänkte
Om att allt vi sa var rätt
Men allting skulle visa sig
Som allt annat än lätt

Jag såg dig gå i skymning
I strandens bleka sand
Såg hur den röda solen sjönk
Bortom världens rand
Vågorna var gyllene
Och allting kändes bra
Sen började vi prata
Jag minns vart ord du sa

Nu är den världen krossad
Förbrunnen, torr och död
Den har förgåtts i solnedgång
I himlen som är röd
Jag ser det sista ljuset
Försvinna i sin grav
För alltid ska vårt minne vila
I det mörka hav




Fri vers av Tåröga
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tåröga
Tåröga

Senast publicerade
Skymningstankar
Ord
* Se alla