Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya människostormar öppnar både dörrar och ögon


Brev av en före detta

jag håller på och lär mig
om människor

att man inte behöver skära av hälar, stympa fingrar
och kröka ryggar
för att rymmas innanför vad-som-är-passande-ramarna

att det inte bara är döda fiskar som flyter med strömmen
att levande vattenvarelser också kan färdas i medvind,
simma förbi havsliken och komma först i mål

att man kan kliva ur sina osynliga fotbojor
och skratta precis hur högt man vill
flyga hur högt man vill




Fri vers av växelvarm
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-12 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm