Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tiden

de blir inte yngre

inte jag heller
bara oförståndigare
blev jag länge
nu kanske det har vänt

nu ansvar
frivilligt på mina axlar
bär jag tre barn
och dem
och han

handlar klokt
gör jag nog
nu
genomtänkt
fast dyrt ekologiskt




Fri vers av Jdikt
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jdikt
Jdikt