Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text från vårdagjämningens dag


VÅRDAGJÄMNINGEN

Vårdagjämning
oh vilken härlig stämning

solen som man ser skiner
den lockar fram så glada miner

dag och natt sägs vara lika lång

vårens ljus är ju på gång

tänk så skönt att snart kan
man få höra i granens topp

rödhakens underbara sång

090329




Fri vers av sajo
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo