Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


så nära

när du är
så nära

så otroligt nära
skrämmande nära

då tror jag alltid att jag
kommer sprängas

inte av lycka
eller kärlek

utan av
vetskapen

vetskapen om att jag har upplevt det omöjliga




Fri vers av onlyme
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-29 21:35



Bookmark and Share


    obscura
vilken känsla! mycket fin
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

onlyme