Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske så här


Sommartid

Trädgårdsmöbler vet inte riktigt

ute eller inne

marsch framåt

090329




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-29 21:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Immer vorwärts!

Sommartid, som Uggla sjöng.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

sajo