Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog mig 2minuter att skriva så den blev inte så bra men men.. kommentera gärna...


my life, my love..

My life is you, you own my heart.
The day you leave me, i will break apart.
My love for you i cant explain, not even with the love notes i send you on the train.
Every night before i fall asleep,
I think about you and draw small hearts in pink.. <3




Fri vers av sommarregn
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-09-12 23:50



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
Jättegullig liten text om kärlek och hjärtan som bankar.
2005-09-12
  > Nästa text
< Föregående

sommarregn