Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paint by numbers

Du målade över mig
Med sårande ord
och förvrängd verklighetsuppfattning
Du har makt över speglarna,
Alla mina sinnen

Speglarna visar mig
Hur fel och operfekt jag är

Dina löften om kontroll och värdighet
Som lika gärna kunde varit luft för någon annan,
Någon som är starkare än mig,
Men du vet hur svag jag är,
Att jag är lättmanipulerad av onda demoner

Och Du valde mig till förnedring
Till tårar och skam i en sjuk framtid
Som inte är så ändlös trots allt

För varje dag med dig
Gör mig sjukare
[närmare din perfektion]
Och du äter upp det som en gång var mig

Men hur ska jag kunna släppa dig,
min närmsta vän och värsta fiende?
Du är min talang och min förödelse,
Kan jag vara annat än sjuk?

Jag vågar inte släppa dig
Vårt hatkärleks-förhållande är en så stor del av vem jag blivit
Du ger mig ord att skriva,
Du målar min värld













Fri vers av TotaltIngenting
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 21:36



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
"Du målade över mig"
Bland det bästa jag läst på länge.
Men, du skulle skära ned dina rader till klar kall text. Då hade denna blivit riktigt, riktigt grym. Plocka i prepositionerna!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting