Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

31/3: Namnsdagslimerick till Ester

 

 

I Bibeln i boken om Ester

finns texter som väcker protester.

Men om herren Gud

finns icke ett ljud.

Måhända var Han på semester?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-31 08:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  systeringer
Tack, du får mig att skratta högt, minst en gång om dagen!
2009-03-31

  Gunnel André VIP
Nä - det är för att Ester ska synas desto mer!
2009-03-31

  L Patrik W Johansson VIP
Mina två sista Florens för den här ggn (blir alltsomallt 4, skriver dem inte varje dag...som vissa)
=)

Limerick ~ L'estate di Italia
~*~

Det var samme man ifrån Florens
som kallades grin pelle då han inte var två år ens
men han har senare hörts
i Milanklacken då de kört
hejaramsor till Pellegrini under Archi di Porta Nuova

Det var än en gång mannen ifrån Florens
som lärde sig att ej skrika Basta! uti trädgården
då svenskar var i stan
för då sprang de fort som fan
till närmsta pizzastenugn och tände på grillkolen

LPWJ 30/03/09

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-31

  Daniel_78 VIP
:-) en av de bättre namnsdagslimerickarna tycker jag !
2009-03-31

    Bodil Sandberg
haha

ja han är mystifik denne herre
aldrig vet man vart han är
man grubblar ibland någe värre
men blir aldrig klok på det där
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP