Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annie

Jag tänkte skriva ner några rader
till dig, din mor och din fader..

Välkommen brors dotter och barnbarn
en ny värld att skåda, inte än så världsvan
välkommen syster, dotter o framtida kusin
på denna värmande dag ger du oss din första min
första leendet, första dagen, din första natt
kanske lite tårar? kanske lite skratt?
många nya intryck ska du komma att uppleva
det kommer forma dig väl, det vet ja´!
BB är början, vilken väg du tar vet inte vi
men sluta aldrig kämpa, vad du än vill bli
livet kan va svårt, det finns tider då det ömmar
tro på dig själv så når du dina drömmar
grattis Annie, grattis far, grattis mor
jag önskar dig all lycka, din fars bror




Fri vers av SomeOneElse
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SomeOneElse
SomeOneElse