Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

5-7-5

på ett ungefär - trippelsvit




folkhem - kassettdäck

 

 

 

 

nittonhundra nåt

tror det var sjuttionio

barnaga no more

 

 

skejtkids i folkdräkt

plymouthvaliantens snuthäck

är en automat

 

 

blåser fyllfarsan

på en halv limpa commerce

kränger trottoarer

 




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-01 01:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!:)
2009-04-01

    FinnRaggarn
blåser fyllfarsan

på en halv Kosken

Och spyr bakom Kiosken

_Tack för livat upp Minnen_
2009-04-01

  wayward - taiga
kul!

*ner-ner-ner, vi drar ner på stan*

äsch jag var bara en liten snoris som började ettan -79.

men jag bidde inspirerad av haikuformen igår igen, av 'between the lines'.

var bara lite nödvändig och ville prova.

tack för din läsning och dina kom ihågs!

allt gott, Stillesjö.
2009-04-01

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward

Kärnfullt koncisa beskrivningar av minnen jag känner igen... Hälsar vännen Fredrik
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga