Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kostar det ätt hyra ett rum? av Marita Walldén, inspirerade texten är något förlängd för att passa formatet


Kritik på en text (191)







Det kostar på
att läsa och
ta in sanningar

som serveras via
poesiblocket, ibland dras
det streck med

pennor vilka verkar
ha eget liv
ett liv som

kostar bläck eller
blyerts men som
ändå är i

behov av att
förmedla något slags
budskap till medmänniskan

en tavla som
denna är vida
mer tilltalande för

mig för att
den verkar tala
till mig och

inte bara tilltala
mig som i
förbigående, i förbigående

sagt talar den
till mina sinnen
såväl som till

minnen av olika
slag som finns
i varteviga jag




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP