Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsepoker

Jag tänker på det förflutna och framtida som tidsepoker, som det faktiskt är.
Men att allt som var i den tidsepoken lever vidare i just den tidsepoken för evigt.
Och att man någon gång skulle kunna ta tidsmaskin och åka tillbaka?
Eller kanske fram i tiden och se något oväntat?..
Jo, jag är en liten drömmare.

Är det förbjudet att drömma?




Fri vers av lotts
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-02 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lotts
lotts