Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragment av ett tidigare liv

Pojke fångad
I en bubbla
Tränger igenom
Strimma av ljus
Pojken tar sig ut
Bländas
Möts av en verklighet värre än bubblan
Minnen från forna dagar kommer tillbaks
Saknar
Den lätta tiden
Saknar fragment av ett tidigare liv




Fri vers av Mads Olssen
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mads Olssen
Mads Olssen