Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer om man blandar AIK och våren..... hmm spännande


AIK om Året


Här skas ut på upptäcktsfärd
till en vårlig bakteriehärd
självklart till kolmården
aka. MRP målgården
råsunda pyskratievården

Likt en dräng
som får däng
får dem aldrig nå pluspoäng

Nu sjunger våren på sin refräng
Med C-Stämmd fiol sträng
Men som alltid kommer det snart en vertikal sväng
Och hösten fyller sin svarta lövsäng
Och med 16 stegs system
jobbar AIK med sina prestationsproblem




Fri vers av Joar Huss
Läst 570 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-02 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joar Huss