Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld luft


feromonet fångas
av näsans vinge

slukas av den
ömhetstörstande hjärnan

trots sin frånvaro
av lukt

förnimmer jag
en doft av kärlek




Fri vers av Plupp
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-09-13 21:07



Bookmark and Share


  Thirre
Mycket bra!
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Plupp
Plupp