Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots att tärningen på bilden ser ut att vara konkav är den alltså istället konvex, det är så svårt att se det att det krävs stora emotionella krafter för att klara av det, om du besitter sådana kan du säkert i tron också förflytta Berg, Kia Berg


Troende





Jag tror på skådespelaren

Klaus Maria Brandauer

för han har spelat betydligt mer seriösa roller

än att bara vara Bondskurk

i filmen *Never say never again''

med Sean Connery som noll noll sju



Mefisto, exempelvis, är en film som

ger viss mersmak



Jag tror på Klaus Maria Brandauer

jag tror att han finns



på riktigt, inte bara på filmduken

och när han dör kommer han ändå att leva

kvar i hjärtat på verkliga filmälskare




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-03 01:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Det är den där okompliserade tron som jag tror är mycket nära sanningen.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP