Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fortfarande), en text av karenina, inspirerade


Kritik på en text (194)






känner igen mig
tror jag
eftersom att tro
är att inte säkert veta

om jag säkert visste
skulle jag förstås
aldrig berätta om det




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-03 01:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skönt att få veta att jag inte är lika dum som jag ser ut, vid första kastade getögat
2009-04-03

  Suzy med punkterna
Visdom;=)
2009-04-03

  Bjarne Nordbö
Du är en mycket mer förståndig man än man vid första påseende kan tro. Då var du bara en djävel på att skriva.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP