Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej våren





Det finns ingen timme för njutning

jag skyggar för fågelkvitter

likgiltig

inför alla strålar

den når inte in

jag r inte här




Fri vers av Lyraste
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyraste
Lyraste