Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

!COMjävlaHEM!





Sluta med era jävla fula telefonförsäljningsmetoder!

Först låter allt nästan gratis, gratis TV-box, billigt billigt.

Sen efter 10 minuters snack när man nästan har nappat,

DÅ slinker det ur försäljaren att det KOSTAR 39 kr i mån...

Jag bara offade honom, stängde av telefonen.

Ber till Gud för hans själ... vilken förnedring... för HONOM.

Samt att 10 MINUTER av min dyrbara livstid bara försvann...




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 15:32



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Apparat

ba ba ba ba ba . . . . . .
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP