Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelsen av vem du en gång varit







jag har visst
läst någonstans
att det är viktigt

att bevara barnet
inom sig vid
liv för att

själen inte skall
dö och som
torka ut alldeles




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-03 22:46



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja det lilla barnet vill få vara med:-)

Leka och utforska...möjligheterna.

Gillar detta budskap du för.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP