Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flummigheter


Någonstans långt där borta

Jag föddes en vårdag med hopp
om ett värdigt liv

Som
om
det
var
sanning
allt de sa!

Jag vaknade i en kris
av existentiell natur

Det mesta föll samman
när jag tvivlande på livet

Men vaknade upp
växte flera meter
och förstod att allt de sa

bara var kvacksalveri


Idag är jag medicinerad
i högsta grad
och självmedicinerar med
gröna blad




Fri vers av Isayjah
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 03:51



Bookmark and Share


    Franz Reichelt
Tycker mycket om det du skriver.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Isayjah
Isayjah