Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kedjebrev - viskande anemoner

 

 

 

 

revet balsamerar

 

underströminingar - tulpanens vulva
kippar

 

korallröd - säger det på nytt och på nytt och
igen

 

stimmande bubbel

och skvaller genom blåstång
dragningskraft kammar hem

 

blå fiskar och vassa hajar med mjuka skelettdelar
solrosgälar

 

ytan är en brytpunkt - dit, säger man
upp

 

mig - han är sträv

 

 

 




Prosa (Prosapoesi) av wayward - taiga
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 10:26



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Underbart frodigt språk, vägvärd!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga