Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan färdig dikt ;)


Nästan bäst

Jag har platt-TV och nästan pool
Så snälla, ge mej nå'n att hata
Min fru är nästan lika snygg som hon på TV
Snälla, ge mej nå'n att hata
Ni som inte har, ni kommer aldrig få
Servicefolk som servicefolk
Ni gör ingenting för att ta er någonstans
Människor utan ambitioner

På min retorikkurs omformar jag
Hatet till subtilt förakt
För ni vet nog också att
Ingen lyssnar på en som skriker




Fri vers av Katten Mirjam
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-04 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katten Mirjam