Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker tänka, men störs av mitt egna samvete... Av någon anledning.


Fridfulla tankar

Fridfulla tankar blir till sömnlösa nätter.
Drömmar som kallar
och ropen som skallar,
likt ett samvetskval jag bär på,
likt ett hopp jag inte längre tror på.

I en natt så tyst och stilla
kan jag känna att tankarna bara vill förvirra
och än hellre göra mig illa.




Fri vers av chippsi
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chippsi
chippsi