Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fröken T


fuck you; the last

och den sista kyssen
var just den sista jag fick
den sista någonsin
eller har du övergett mig
för alltid

jag behöver veta

hör av dig




Fri vers av BaraOrd
Läst 290 gånger
Publicerad 2009-04-05 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd