Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrar jag

Undrar jag
- är det bäst så här

tar allt slut
redan nu
innan det blivit mer

kärlek

tar det slut nu
innan jag rivs sönder
inifrån

tycker du
att det är bättre
nu

det syns kanske inte utåt.





Fri vers av Inkka
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-05 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkka
Inkka