Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar...

Dom tårar som föll är dom som har fallit för morgondagen...




Övriga genrer av Mumme
Läst 633 gånger
Publicerad 2005-09-14 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mumme
Mumme