Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


hondjävul

ironiskt ombytta roller
...den som inte lär sig av historien
är dömd till att upprepa den

och jag har inlärningssvårigheter ibland
men straffet var inte proportionellt med brottet
du slog mig i min egen lek

och det var inte korten du hade på handen som gjorde skadan
det var hur du spelade ut dem mot mig

jag vet inte om du ruvat på det här ett tag
om det var en genomtänkt plan
eller om du tog det som det kom
men jag hoppas att du har fått din hämnd nu

jag trodde att vi hade växt ifrån det där
att vissa saker förändras
men andra saker förblir som de är

och du vet ju hur bra jag är på att överreagera
att blåsa upp saker i min trångsynta värld

men jag hoppas att du har fått din hämnd nu
och att du kan gå vidare
jag hoppas

hondjävul




Fri vers av BaraOrd
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-05 22:17



Bookmark and Share


    baruk
Mycket bra! Applåd!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd