Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan tillbaka till landet & efter din närvaro




Ljudet av en riksväg

i fjärran

Men att stå i det becksvarta

& kyssas

mitt i en skog

där mystiken fortfarande lever

Det är vår

Kan höra svanars sång

i mitt inre

Ser månskenet

över ängarna

Längtar tillbaka till landet

Längtar efter din närvaro.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 04:04



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du målar upp en vacker närvaro som öppnar sig likt en blomma...

skogen är verkligen mystisk när det är mörkt...

jag har upplevt det:-)

Gillar denna, gillar det mesta du skriver, för du gör det med en sån känsla och närvaro, ibland med härligt galen humör...

sånt gör mig glad:-)
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP