Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅT HÄRLIGT MED POETER: ( de unga SER oss!.... )





Man kan träffa så många olika sorters mänskor,

& i så många olika åldrar, men ändå känna skön gemenskap.

Men jag tänker att vi som är lite äldre, vi ska också

försöka vara goda förebilder... varken vara för tråkiga

& puritana, eller för anarkistiska & urspårade.

De unga SER oss!...

Men ser vi DOM??




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-06 04:51



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Eller så läser och ser de att det inte är någon större skillnad, men det kan ju väcka hopp det med kanske...

;o)
2009-04-07

  agneta pichler
att bli vuxen..
mnja..
jag är nästan 40
känner mig som 17 *ler*
känlsan av ansvar.. att säga till
dem unga..
vad som är rätt och fel..
det är att bli vuxen.. (eller gnäll kärring)
kände mig som en sån idag.. *ler stort*

bra skrivet.. en riktig funderare..
2009-04-07

  Cosmic Johanna
Mycket bra skrivet...

viktigt att se varann, oavsett ålder...

jag minns själv vilken chock det var att lämna barnet inom och bli vuxen, när man började se sig om vad som skedde i världen, vilka galna spel det var överallt:-)

jag saknade mitt inre barn i många år, tur att jag fann det åter.

Det är inte lätt, men om det finns goda förbilder,

kanske fler kan känna hopp...

för det goda i livet.
2009-04-06

  Sturesdotter
Tänkvärt och ett viktigt budskap; de unga är de viktigaste vi har ju.
2009-04-06

    Franz Reichelt
skönt att det finns folk med öppna ögon.
applåd!
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP