Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


ensamheten gör sig påmind

och jag har 300 vänner på facebook
men det finns ingen jävel att ringa
när den enda sanna sviker
min stöttepelare som faller ihop
finns det 299 lösa bekantskaper
och ett tomrum




Fri vers av BaraOrd
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Skit snyggt samhällskritiskt poetiskt djupt sorgligt...
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd