Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under all reklam


Kortet

När jag kom hem idag från
jobbet efter att ha känt mig
trött sedan natten

så ser jag all post när jag öppnar
dörren, post ja det ska man nog inte
kalla en driva med reklam

men längst under all reklam så
dyker plötsligt

KORTET upp som det
står

GLAD-PÅSK på och det
är från min mor och hennes
man

jag blir glad över kortet

ett kort, eller ett brev kan sprida
så mycket glädje i dagens
datoriserade samhälle

kortet det står nu på mitt
köksbord så att jag på det
kan se

090406




Fri vers av sajo
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo