Känner mig oftast lika ovälkommen som Sovjetunionen i Tjeckoslovakien 21 augusti 1968." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Känner mig oftast lika ovälkommen som Sovjetunionen i Tjeckoslovakien 21 augusti 1968.


INVASIONSFÖRSÖK

jag invaderar

från en främmande zon

och ni missunnar mig allt

den minsta antydan

till lustfylld passion

min varmfront krockar

med allt kallt

min invasion

blir aldrig ockupation

alltid nån som sätter stopp

om målet alltid är

gratifikation

är man en slav

under sin kropp

jag stöter på patrull

för min egen skull

tanken lyser starkt och klart

retirerar snabbt med huvudet fullt

av allting underbart och bart

vreden är undertryckt

men finns där ändå

trotset blir en självklarhet

att känna sig förtryckt

och slå sig själv blå

är min livserfarenhet

LARZ GUSTAFSSON   090406




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 16:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Verkar tufft......inte lätt..
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP