Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min spegelbild

Jag tittar mig i spegeln
Men jag ser inte min spegelbild
Jag ser någon annan
Min dröm är att se mitt sanna jag
Att älska mig själv

Men när kommer jag göra det?
Kommer jag någonsin göra det?




Fri vers av BG
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-06 21:55



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ja..det handlar ju om självbilden man har.
man måste ju lära sig att tycka om och acceptera sig själv..efter det blir saker lättare att jobba med. fina ord om detta av dig.
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

BG
BG