Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan tänka sig litet olika svar på denna fråga, flera svar är ok av en och samma poet, spöstraff för fel svar utdelas inte denna gång


En gåta - om kroppen




Fråga

Hur många orgasmer kan en man få?



Svar

(kommer senare)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-07 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP