Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske det känns så här


Vårens färg

Så underbart Gul är vårsolens strålar

Gula tulpaner förgyller mitt bord

Gula påskliljor i handelsträdgården
som ingår i en påskbukett

Gul är min penna som jag inte kan
klara mig utan då jag skriver poesi

Gula fjädrar i påskriset på stans gator
och torg

Gula små solar i gräset och tänk vad
glad man blir när man dom finner

Istället för vinterns lite mörka kläder
så har jag på mig en tröja som är Gul

Gul är just nu vårens färg som lyser upp
så härligt denna tid

En glad Gul sol har jag som bokmärke

090408




Fri vers av sajo
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo