Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda världen

Patetiska ord
som jag hoppas ska
Rädda ditt liv

Men även jag inser
att mitt liv
Är mindre värt än
ditt och

Du ska rädda
världen en dag,
så låt mig rädda
Dig

Men du vänder dig
bort från mig
Lämnar mig ensam
där jag faller
Sönder

Och du
kunde inte bry dig
Mindre om mig
för du ska ju
Rädda världen

(och inte mig)




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting