Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till slut kom då regnet och min bil blir tvättad från allt damm


Vår regn

Ett vår regn utanför mitt fönster
sätter fart på den smältande snön
som är kvar

Ett vår regn utanför mitt fönster
sätter fart på vårens knoppar
man riktigt ser att de blir så
glad

Ett vår regn låter så avkopplande
skönt så att man bara vill sluta
sina ögon och drömma sig bort

till hur ett vår regn bidrager till
vattnet som är liv

så medan vår regnet utanför mitt
fönster hörs med sina droppar så sätter
jag mig tillrätta och kopplar av med
en läsvärd bok

vår regnet gör att man släpper alla
vårens måsten och stillar sig ett tag

vår regnet utanför mitt fönster är jag
tacksam för då det på våren sätter
fart

090408




Fri vers av sajo
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-08 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo