Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tycker nog min man att jag funderar för mycket


Funderingar kring osyrat bröd...som Jesus och polarna åt...har jag för mig

Jag
- Vad är osyrat bröd? Jag vet inte vad syrat bröd är heller...
kommer det från surdeg kanske? surt=syrt...
men vad är surdeg då...vad är det som är surt?


Min man
-*suck* Kärringen som ska baka skiten!?





Övriga genrer av Therés
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-04-11 23:11



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Hur kan du tro att han tycker det..??? :)
Han visste inte själv, så enkelt var det!!!
Glad Påsk på dig, frågvisa kärring, ge inte upp! :)
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!