Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästan 10 månader var det, va?


en tid i mitt liv

du representerade en fas i mitt liv
tid
som togs ifrån mig
när du valde
att ta tvåsamhet
till ensamhet

och det är slut nu, så långt är jag med
men det finns tusen frågor och inga svar
som börjar med "varför?"

och du är inte längre min

men

jag kan inte hjälpa
att tänka på dig
med en annan
när jag brusten i gråt ligger sömnlös om nätterna
brusten

bilder på min näthinna som inte går att gnugga bort
dig med annan man
så intimt det kan bli
hur han skändar dig
så som jag skändade dig

jag ser hur han får dig att stöna så som jag gjorde
fan, jag kände ju till varenda kvadratcentimeter på din kropp

och du vet,
det krävs mod för att våga ta av sig kläderna
när man inte är nöjd med den man är
och det krävs tillit
för att våga visa dig

jag litade på dig

mitt innersta väsen, blottat
utan textil som skylde mig
och jag var din att ta

jag litade på dig




Fri vers av BaraOrd
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 15:06



Bookmark and Share


    sunnanvind
Väl förmedlad saknad.. tomheten som skriker saknad, och huvudet som inte fattar att allt är över!
Smärtan i själen som talar om att *det ska ju va' vi två*!
Minnen, värme, kärlek,förtrolighet, tillit som man inte vet vad man ska göra av där man står där ensam.. Stor applåd!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd