Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min beskrivning av livet.


Bitterljuvt

Livet är bitterljuvt, en balans mellan det goda och dåliga i livet.

I vissa perioder känns allt hopplöst och livet känns som om det går utför.

Men så kommer de där stunderna i livet när man känner sig på topp.

När du är som odödlig, full av livets bästa och flygandes på lycka och glädje.

Livet är bitterljuvt. Ta vara på de stunder du är lycklig och lev i nuet.

När du väl är nere på bottnen utan vare sig lycka eller glädje kommer du att behöva

dem som ett bevis på att livet är värt att leva.




Fri vers av Hanniball
Läst 328 gånger
Publicerad 2009-04-12 20:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Bra!

Lägg ut dina texter....!
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hanniball

Senast publicerade
Bitterljuvt
Low
* Se alla