Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om: att lyssna...



Små grytor

har också öron

men ofta kan man tro

att de stora

inte har några alls...




Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 217 gånger
Publicerad 2009-04-12 22:11



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Den här får mig att le

Mera kramar
:)
2009-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Vi har fått två öron och en mun för att vi skall lyssna dubbelt så mycket som vi pratar, sade Arne Imsen en gång.
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen