Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig tillfälligt


Leva i intet
Flyta omkring
Lyssna på suset
som skapas av
din tid
Det fnörrar dovt
när din eviga maskin
borrar sig ner
djupt i det svala
mörka
Som du så tryggt kallar
ditt
Lyssnar på din röst
som de gåtfulla
toner från ett annat land
Vill hitta mitt innan
jag borrar mig ner intill dig
Dina drömska lockelserop
snuddar vid mig
Klöser bort dem
innan de fått sina rötter
Vill sväva och söka
Vill hitta mitt
Ursäkta min dvala
Förlåt för den tid
som spills

Någon gång
skall jag fylla en bägare
med vår egna tid

Men först
vill jag hitta

Mitt




Övriga genrer av Joocsh
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-13 00:20



Bookmark and Share


  Pot Pourri
ah.. sicken sköning. uj jag är imponerad här... verkligen. *applåderar dovt in i suset* Vackert skapat! budskap som verligen går fram och det på ett mjukt sätt men ändå starkt. tack för läsning :)
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Joocsh