Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hah, en svacka. jomen visst, kyss mig därbak.


Svagare när allting omkring mig faller sönder.

Jag är svagare
nu när allting
faller sönder i
småbitar,
det är därför
jag ramlar hela
tiden men ta
det lugnt vännen,




Det är bara en
svacka jag har
fastnat i.




Fri vers av skrattalitetill
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-04-13 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrattalitetill
skrattalitetill